RSS

Ali ste kdaj okusili predjed, ki vas je takoj,v trenutku, popeljala svet gurmanskih užitkov?

Mi smo imeli tako izkušnjo v soboto zvečer. . .

Preberi več

Tartar je elegantna predjed, ki smo jo naredili še bolj razkošno z dodatkom svežega belega tartufa.

Sveži beli tartufi obogatijo tartar z zemeljskim okusom, ki se odlično poda z bogatim okusom Kobe govedine. Drobnjak in šalotka poskrbita za malo pridiha zelenjave, jajce pa vse okuse skupaj lepo poveže v eno.

Preberi več

Danes smo zmrznjenemu krompirčku dodali kanček glamuroznosti! Svež krompirček iz pečice smo prevlekli z parmezanom in modrim solnim cvetom s tartufi ter ga postregli z okusnim praženim česnom in majonezo iz tartufov.

Preberi več

Sformato je soufflé jed, narejena iz več sestavin - več vrst zelenjave, sira, drobtin – ki jih skupaj drži béchamel ali jajca.

Preberi več

Artuto Gadalo: "Domače testenine z resno okusno smetanovo omako. Kombincija parmezana in svežih tartufov, kar je dobro znana italijanska jed, ki sem jo pripravil za Roso Flores – in ona jo dobesedno ljubi! To je namreč moja posebna različica izvirnega recepta, ki mu dodam kremo in tako jedi omilim rahlo nagajiv priokus.

Preberi več

Oznake
EUR